Is de sensor kapot of is de lamp gewoon doorgebrand? Rond mijn huis heb ik buitenlampen aan de gevel hangen met 9W lampen er in. De lamp die er in zit is nog goed. Is hier nog iets aan te sleutelen of . Nou vind ik dat de gloeilamp er best vaak van kapot gaat.

Bij een bewegingssensor brandt het licht te kort voor een spaarlamp en gaat het te . Ik heb een buitenlamp opgehangen met een sensor in een gangetje buiten omdat het daar in de avond en nacht zo donker is altijd en daar een . Kan dat zijn omdat het nog niet donker genoeg is? Ik vermoed dat de Easy-Lock van mijn buitenlamp defect is, wat moet ik doen? Zowel voor binnen als voor buiten. Die buitenlamp bij mij springt de hele tijd aan.

Ik heb de lamp in de buitenlamp met bewegingssensor vervangen. De Massive buitenlamp met ingebouwde sensor werkt weer, hier was ook het relais de. De losse elro sensor heb ik nog niet kunnen testen. Heb je een lamp met een sensor dan is de bedrading iets anders. Wat voor lamp in buitenlamp met bewegingsmelder.

Bij mij zijn de spaarlampen heel snel kapot gegaan. Onze buitenlamp brandt al sinds vanochtend. Reden dat hij aanstaat: bewegings- of daglicht-sensor kapot en die staat de hele tijd op AAN . Nu, wanneer je deze via de sensor laat werken, brand de lamp constant. Zelfs wanneer de sensor volledig wordt afgedekt blijft deze constant . Deze volledige draadloze LED-buitenlamp met bewegingssensor is.

Buitenlamp Sunny straler LED met PIR sensor op zonne-energie.