Ik zou hier alleen graag mee willen kunnen opnemen. Wil je een programma opnemen met je mediabox? Opnemen, films en series bestellen, live-tv pauzeren en terugspoelen.

Daarnaast is de ontvanger geschikt voor interactieve TV van Ziggo. Uitleg van pauzeren en opnemen met de interactieve ontvanger van Humax. Je kunt het programma tijdens de reguliere uitzending opnemen of.

Zie eventueel ook: Humax: DTV opnemen met PC?

De Humax krijg je bij de instappakketten, je kunt hiermee niet opnemen. Dan zou ik gewoon even contact opnemen met Humax. Hallo, Ik had een vraag over het opnemen en pauzeren van mijn digitale tv. Zelf heb ik een abonnement bij Ziggo zonder de extra optie om te kunnen.

Totaal TV test de nieuwe versie voor de klanten van Ziggo. Humax kabeldecoder die in veel huiskamers van Ziggo-klanten staat. UPC digitale televisie kijken én opnemen met een Ziggo apparaat.

K heb al een poosje Ziggo (KabelTV pakket), met een Humax decoder.

Als ik een nieuwe wil (met opnemen of HD) moet ik zelf een kopen, . Tenslotte ook de Humax dongle gekocht om optimaal te kunnen genieten van het portal dat Ziggo en Humax samen bieden. Ook uitzending gemist is hiermee te . Humax is voorzien van laatste firmware update. Heb recent mijn Ziggo abonnement omgezet en een nieuwe. Ook de oude Humax kasten met 1en 3Gb werken nog goed en gebruiken minder.

Binnenkort stap ik over van Ziggo naar Telfort met het Standaard. Heb geen behoefte om het opnemen pakket a €pm er bij te nemen. Neem aan dat het om een ontvanger gaat van Ziggo? Opnemen op een USB stick is vaak niet aan te raden.

Ik heb nog een vraagje over het opnemen op twee kanalen . Als je nog geen Ziggo of UPC hebt dan moet je eerst kijken welke TV-kabelbedrijf bij jouw thuis. Interactieve televisie Humax – Pauzeren en opnemen – Ziggo. Uw televisie van Loewe instellen voor Ziggo of andere provider?

Post je ervaringen en vragen over digitale decoders, CI+, smart cards van Ziggo.