Een FM-radio heeft bijna altijd een antenne aangebouwd. Pagina van – Goed werkende FM antenne maken – geplaatst in Off. Wie kan mij een advies geven om zelf een goede Fm antenne te maken. DAB]dab(+) ontvangst verbeteren, de beste.

Audio apparatuurberichtenjan 2013FM ontvangst (antenne) – DVB-T DVB-TDABberichtennov 2009Zelfbouw 27Mc antenne, hoe ? Off Topic Allberichtenaug 2006Meer resultaten van www. ELEKTRONICA ZELFBOUW EN TWEAKS › BronnenIn cacheVergelijkbaarjun. Heel cheap even proberen kan ook: zelf heb ik gewoon 3/meter twee-aderig snoer. Het maken hiervan is eigelijk simpel.

Dus dacht ik een dipool antenne te maken. Twee lussen van cm draad op een lat gespannen, met een tussenafstand van cm; een coax . DAB tuner indoor kabeltje: geen ontvangstberichtennov 2012Antenne voor DAB/FM-tunerberichtenaug 2011Meer resultaten van www. Kan ik zelf een antenne maken aan mijn radio? In cacheVoor een FM antenne is een dun koperdraadje voldoende, Voor overige golflengtes heb je wat meer nodig in de vorm van een rechthoek. Het aansluiten van de mantel van de coax op de ene buis en de kern op de ander.

Het zelf maken en berekenen van een Yagi FM antenne. Nu wil ik zelf één of meerdere van deze antennes maken om mijn tuners. FM vervang je door coax met coax-plug, AM afknippen.