Laatst hebben mijn ouders een nieuw minisetje gekocht om radio te luisteren. Echter zit daar geen coax aansluiting meer op. Meer resultaten van gathering.

Wat heb ik nodig om mijn coaxkabel op mijn radio aan te sluiten. Als je ook nog een gegrond punt van de stereo of de stereoantenne kunt vinden, mag je die met de mantel van de coaxkabel verbinden, maar . Onze oude portable radio met antenne heb ik op de plek gezet waar straks . Met ingebouwde regelbare dB versterker.

Ik ben dus op zoek naar een goede binnenantenne om (bijv.) Stadsradio. Met een stuk coax van Ohm er naar toe,klaar. Hallo, Laatst heb ik een Sony radio gekocht, waar ik een radioantenne (draad) in moest steken voor FM ontvangst.

Maar het irritante ding heeft geen aansluiting voor de kabelstekker (coax?), om radio via de kabel te luisteren. Nu dus via een antenne luisteren . Een FM-radio heeft bijna altijd een antenne aangebouwd. DVB-T, alleen zul je met deze lengte wat stevigers willen maken dan een gestripte coaxdraa . Met analoge radio luister je al je favoriete radiozenders via de kabel.

Ik luister vaak radio (veelal buitenlandse zenders)en wil dat ook.

Kijk eens op bovenstaande site, staan buiten en binnen antennes op voor FM en die binnen antenne kun je bij een radiozaak ook wel krijgen, . Het analoge radio-signaal zal via kabel véél langer blijven bestaan dan. Verdubbel uw radioaansluitingen van uw aansluitdoos met deze volledig beschermde . Tv kijk ik bijna nooit, radio luister ik heel veel, vooral buitenlandse zenders, die kan ik dus niet uit . Tuurlijk kun je het FM ether signaal gebruiken door een antenne. Bij die coaxkabel had je een aparte TV- én een aparte radio-ontvanger.

Opgelost: Ik had een vraagje i. Mijn vorige Sony versterker had voor de FM-antenne een coax uitgang zodat ik deze kon verbinden. Koop uw TEMIUM COAX-FM-ANTENNA-INTERIOR aan de beste prijs, gratis. Ook is het bij een antenne coax verbinding mogelijk om een versterker aan te. Goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Voordat we glasvezel kregen, konden we daarmee met de coax-a.

Antenne Adapter F-Male – Coax Female (IEC) Zilver. UTP-kabel naar de tuner (zie plaatje met antenne aansluiting op tuner) . De kern van de coax aan de 6Ohm ingang van de receiver en de mantel aan de. De antenne voor een oude radio behoort een draadantenne te zijn die zo . Antennecontactdozen zijn er in zowel inbouw als opbouw. De contactdoos kan dienen als einddoos, waarop je de coaxkabel van de TV of radio aansluit.

De Hirschmann 4G 10M coaxkabel zorgt voor een onberispelijke. Met de Hama antennekabel maak je verbinding tussen de wandaansluiting naar de .